Bio Patrick

Als kleine jongen droomde ik van een voetbalcarrière. Ik trapte niet onverdienstelijk tegen een balletje en doorliep de gehele jeugdopleiding bij Fortuna Sittard.

Aan het einde van mijn middelbare school was mijn honger naar kennis en ontwikkeling groter dan mijn sportieve ambitie. De voetbalschoenen gingen aan de spreekwoordelijke “wilgen” en ik ging in Nijmegen studeren.

Na mijn studie Bestuurs- & Organisatiewetenschappen startte ik in de sales. Om vervolgens eind jaren ’90 de eerste stappen te zetten op het gebied waar ik mijn hart aan verloren heb: de ontwikkeling van mensen en organisaties.

Sinds 2008 begeleid ik ‘transities’, waarbij ‘sociaal innoveren’ steeds de centrale as is waarover ik beweeg.

Mensen, of liever: de ontwikkeling van mensen, daar ligt mijn passie. Na een periode van zo’n 20 jaar als ondernemer op dit vlak (Assessment- & Development Centers, Training & Consultancy) mag ik sinds 2017 binnen Breman mijn collega’s van Woningbeheer Zuid faciliteren bij hun ontwikkeling. In mijn rol als directeur heb ik o.m. de eindverantwoording voor “Organisatie & Ontwikkeling”. Maar…. ik ben en blijf ‘gewoon Patrick‘.