Eilanden worden wij-land… Van samen werken naar samenwerken.

0 Shares
0
0
0

In 2017 zijn we met Breman Woningbeheer Zuid gestart met een stevige transitie. We ontwikkelen van traditionele installateur naar een strategisch partner voor Woningbeheer. We groeien van techniekbedrijf naar technologie-bedrijf, van opdrachtnemer naar een ketenpartner, die duurzaam wil samenwerken (zowel intern als extern).

In een eerdere post stelde ik dat centraal in die transitie “onze mensen” stonden. Zij zijn het die waarde toevoegen, invulling geven aan de koers en zorgen dat we tot resultaten komen. Tegelijkertijd moest er ook nog het één en ander aan de structuur gebeuren. We werkten namelijk nog vanuit 5 bedrijven. Allemaal dezelfde voornaam: Breman. Maar, ook allemaal nog wel met een eigen invulling van de processen en werkwijzen.

7 september was het D-day. Na een intensieve voorbereiding was dit het moment van de waarheid: de consolidatie. Doelstelling: Breman Service Weert, Breman Geelen, Breman Woningbeheer Brabant en Breman Dakdekkers Limburg omvormen tot 1 krachtig bedrijf: Breman Woningbeheer Zuid.

Enorm trots ben ik op al die toppers bij ons, die in dit proces hun steentje bijgedragen hebben. Ze hebben weten te realiseren dat zonder noemenswaardige hick-ups gewoon door konden werken. “Gewoon”, is dan niet het juiste woord: we hebben meer inzichten, snappen nog beter elkaars werkzaamheden en kunnen nu doorbouwen. Doorbouwen naar een nog betere stroomlijning, de spreekwoordelijke puntjes op de i. Op weg naar nog meer toegevoegde waarde voor onze opdrachtgevers en hun klanten. Maar, ook op weg naar nog meer fun in datgene wat we doen.

Mooi om ook de trots te zien in een artikel, waarin 2 drijvende krachten – Yvette en Guido – aan het woord worden gelaten over het hele proces. Lees HIER hun verhaal.

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like