Ik word een Breman! Waarom Breman bijzonder is..

0 Shares
0
0
0

Voor ik bij Breman in dienst trad, was ik zo’n 20 jaar ondernemer. In die periode mocht ik de meest uiteenlopende organisaties ondersteunen en adviseren. Daardoor kon ik bij veel organisaties het spreekwoordelijke “kijkje in de keuken nemen”. Al mijn opdrachtgevers toen waren me even lief, maar af en toe had je zoiets van: “Goh, voor deze club wil ik niet alleen werken, ik zou ook bij deze club willen werken”. Dat gevoel had ik heel erg bij Breman, toen ik van 2010 tot 2014 als adviseur aan Breman Service Weert verbonden was. Wil je weten waarom?

Ik leg je dat natuurlijk graag uit, maar wil je zelf al eens een kijkje nemen “waarom” Breman dan zo’n aparte organisatie is, check dan: https://www.breman.nl/werken-bij

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like