Kies je voor de zorg, of zorg je voor de techniek?

0 Shares
0
0
0

De ‘Corona-crisis’ raakt de Nederlandse economie op veel plekken keihard. Het CBS maakte al eerder bekend dat het aantal werklozen ongekend hard oploopt. Eind juni stond de teller op 404.000. Dramatische cijfers, maar natuurlijk is het menselijk leed dat schuilgaat achter die cijfers nog vele malen erger.

Toch zijn er nog altijd branches waar gigantische mogelijkheden liggen. Natuurlijk kan het niemand ontgaan zijn dat de zorg één van die branches is. Net als de IT, waar veel bedrijven nog altijd hard naar goede mensen zoeken, zo blijkt uit de publicatie van het UWV (van 13 augustus) van de meest en minst kansrijke beroepen.

Ook de Installatiebranche scoort geweldig hoog in de categorie meest kansrijke beroepen. Zie onderstaande afbeelding uit de UWV-publicatie.

De energietransitie wordt steeds belangrijk en de focus op een meer duurzame wereld groeit met de dag. In de installatietechniek kunnen we hier ons spreekwoordelijke ‘steentje’ meer dan aan bijdragen. Samen kunnen en willen we zorgen voor een beter woon- en werkklimaat en daarmee ook een betere wereld. Dus, mocht je thuis zijn komen te zitten, of mocht je in één van de minst kansrijke beroepen zitten en denken over omscholing, onderzoek dan eens jouw kansen in de Installatiebranche. Een eerste indruk over die kansen kun je al op de website van “Werken bij Breman” op doen (klik HIER).

Al bijna 100 jaar staat Breman voor gezond ondernemerschap op lange termijn. Vanuit onze kernwaarden borgen wij continuïteit en dragen wij direct bij aan de maatschappij. Dat is wat we willen blijven doen, ook voor de volgende 100 jaar. Kom jij ons helpen?

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like