Samen bouwen, meer fun en tegelijkertijd groei. Dat kan!

0 Shares
0
0
0

In 2017 zijn we met Breman Woningbeheer Zuid gestart met een stevige transitie. We ontwikkelen van traditionele installateur naar een strategisch partner voor Woningbeheer. We groeien van techniekbedrijf naar technologie-bedrijf, van opdrachtnemer naar een ketenpartner, die duurzaam wil samenwerken (zowel intern als extern).

Centraal in deze transitie staan onze mensen. Want, de mensen hebben veel meer impact op het succes van de beweging dan enkel veranderingen in structuur, techniek of IT.

Dit vraagt natuurlijk het nodige van onze medewerkers, maar het is prachtig om de eerste resultaten te zien. Die resultaten tonen zich niet alleen in de cijfers, maar ongetwijfeld en nog veel belangrijker in de klanttevredenheid en in de happiness van onze mensen. Gaaf, is dat! Ook al zijn we er nog niet en ligt er nog een brok werk om samen de schouders onder te zetten.

Multidisciplinair werken, verbinden, leren met en van elkaar, kansen creëren en pakken en elke dag groeien naar betekenisvol werk, zodat elke medewerker meer en meer zijn/haar talenten en drijfveren kan omzetten in uitdagende challenges.

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like