Samen staan we sterk. Wat kun jij doen?

0 Shares
0
0
0

Inmiddels woon ik al bijna 20 jaar in Genk. Dus… ja, ik ben wel een Genkie geworden, zoals ze dat noemen. Afgelopen week hield onze burgemeester Wim Dries een vragen-uurtje op Facebook. Een top initiatief, waar iedereen aan Wim vragen kon stellen over de stand van zaken, de maatregelen en wat hij ook maar wilde weten over het Corona-virus. Bij meerdere vragen kwam ik tot de conclusie dat mensen soms stoeien met hele triviale zaken. Dus, vroeg ik me af: wat kunnen gezonde Genkenaren betekenen in deze tijd? Wim attendeerde me op de site GenkHelpt waar men zoekt naar vrijwilligers.

Tot mijn verbazing kun je al iets betekenen door af en toe een mail, telefoontje of brief. Nog even los van boodschappen doen, of helpen in de zorgomgeving. Dus, ik heb me ingeschreven en draag graag een steentje bij. Wie weet is er in jouw stad, of gemeente ook zo’n initiatief en kun je op een eenvoudige wijze iets betekenen voor je medemens. #samensterk

0 Shares
2 comments
  1. Goed initiatief Patrick! Medewerkers zullen het appreciëren, collega’s en vrienden ga je inspireren en Breman zal er wel bij varen 👍🤞👍!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like