Soms mag je ook dankbaar zijn voor ogenschijnlijk ‘normale dingen’

2 Shares
2
0
0

“Het nieuwe normaal” is de term die we vandaag de dag met grote regelmaat om de oren krijgen. En, ja…inmiddels zijn we allemaal wel wat gewend aan dit nieuwe normaal. We zitten in een crisis en het duurt nog wel even vooraleer alles weer echt normaal is.

Toch zijn ook onze manschappen de afgelopen weken ‘normaal’ hun werk blijven doen. Natuurlijk was er schrik, zelfs hier en daar paniek toen de gehele crisis startte. Vooral bij onze mannen en vrouwen buiten. 8 tot 10 huisbezoeken per dag. Heel begrijpelijk dat dit niet eenvoudig is in een tijd van ‘social distancing’.

De paniek ebde weg, de schrik werd omgezet in alertheid. We namen zo veel mogelijk maatregelen (zoals handgels, jerrycans met water, gele hesjes en een vergaande autonomie om tijdens de ‘laatste minuut risico analyse’ te besluiten om een pand niet te betreden). We luisterden, hielpen, steunden en waardeerden. En, dat laatste verpakten we afgelopen week nog eens in een doosje. Een doosje met lekkernijen om er samen met het gezin, of de geliefden een gezellige avond van te maken. Family is everything, zeker bij een familiebedrijf.

Een doosje dat we zorgvuldig samenstelden met lekkernijen van lokale ondernemers. Dit, onder het motto: #supportyourlocals. De dankbaarheid werd dankbaar in ontvangst genomen. Soms mag je ook dankbaar zijn voor de ogenschijnlijk ‘normale dingen’ in plaats van het enkel ‘het nieuwe normaal’ te noemen.

#staysafe #samensterk #trots

2 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like