Goed zijn voor je mensen, is ook zorgen dat ze gezond ouder worden

0 Shares
0
0
0

We moeten steeds langer werken. En, dat is voor de zwaardere beroepen soms moeilijk. Tegelijkertijd realiseren we dat soms pas als het te laat is. Ik kom nog vaak jongere mensen tegen, die te gemakkelijk over hun grenzen gaan. Sterker: die het zelfs ruig vinden om te laten zien dat ze in hun eentje veel te zware objecten kunnen optillen. Daarom ben ik wel trots dat we een pilot zijn gestart op onze locatie in Schinnen, waarin Duurzaam Ouder worden bij Breman centraal staat.

“Uniek aan dit project is dat we als projectteam het programma opgesteld hebben en een deelname van 100% hebben! Uiteraard volledig op basis van vrijwilligheid!”

Dit vitaliteitsprogramma zijn we gestart omdat we het belangrijk vinden dat iedereen ook na zijn of haar pensioen vitaal genoeg is om leuke dingen te kunnen doen. Samen met benVitaal hebben we een uitdagend programma opgesteld waarmee je handvatten aangereikt krijgt om na te denken over wat duurzame inzetbaarheid voor jou inhoudt en welke slimme(re) keuzes je in verschillende levensfases kunt maken om vitaal te blijven.

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like