We worden steeds slimmer.

0 Shares
0
0
0

Na maanden voorbereiding lanceerden we binnen Breman Woningbeheer Zuid op 30 juni ons leerplatform binnen Ozone. Wat een vreemde datum, 30 juni? Welnee, de belofte aan onze mensen was voor 1 juli en natuurlijk doen we er altijd alles aan onze beloftes ook waar te maken. Dus, 30 juni gingen we “live”.

Met onze eigen leeromgeving binnen Ozone, waar we ook alle trainingen van Goodhabitz in hebben ondergebracht, faciliteren we onze mensen in hun ontwikkeling. Iedereen kan leren wanneer hij of zij er behoefte aan heeft en hoeft niet te wachten tot een moment waarop wij toevallig een training aanbieden.

Nu 4 maanden later is het ongelofelijk gaaf om te zien dat de collega’s zo ruimschoots gebruik maken van deze faciliteiten. Alleen al het aanbod van Goodhabitz zorgde ervoor dat 55 collega’s tezamen inmiddels al meer dan 45 uren studeerden. Of het nu gaat om het doorlopen van een complete training, of een snelle kennisinjectie op een bepaald onderwerp. Dat maakt niet uit. Het is gaaf. En, zo worden we met z’n allen steeds slimmer en beter.

“You don’t build a business, you build people and then people build the business”

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like