Welke pet ga ik dragen?

0 Shares
0
0
0

Mensen die mij kennen – of volgen – weten dat ik per 1-11 weer beschikbaar ben voor een nieuwe uitdaging. Dat betekent vanzelfsprekend dat ik op dit moment volop in de weer ben om me te oriënteren op nieuwe kansen. Mijn passie ligt op het snijvlak van organisatie-ontwikkeling en talentmanagement. Ik vind het ongelofelijk gaaf een organisatie verder te helpen in haar ontwikkeling over de as van sociale innovatie. Mensen ontwikkelen en beter laten presteren, teams beter laten samenwerken, waar noodzakelijk processen en structuren optimaliseren en dan bij voorkeur op een ondernemende en innovatieve wijze. Positieve verandering realiseren en impact maken.

Wat waanzinnig gaaf is aan deze periode zijn de vele contacten die je plots weer hebt met mensen uit het verleden. Van voormalige opdrachtgevers of relaties uit mijn tijd als ondernemer, tot oud-medewerkers, tot zelfs klasgenootjes uit mijn middelbare schooltijd. Heel leuk!

Ook mocht ik de afgelopen tijd de nodige nieuwe mensen ontmoeten. Dan is het helemaal weer een kwestie van goed expliciteren, wie je bent, wat je zoekt en wat ook zeker niet. Een evenwichtsoefening, want ik pas niet echt in een hokje, zoals me al een paar keer is meegegeven. Maar, als zo iemand dan stelt: “Jij laat wel echt iets achter in dit gesprek waar ik energie van krijg”, dan krijg ik daar op mijn beurt weer energie van.

Enfin, welke pet ik ga dragen, is op dit moment nog niet duidelijk. Er zijn wat opportuniteiten en een aantal verkenningen, maar ik ben ook kritisch. Ik zoek niet zo maar een baan. Ik zoek betekenisvol werk. Ik wil ertoe doen en bij voorkeur in een rol, waarin ik samen met mijn mensen kan gaan bijdragen aan een betere wereld voor ons allemaal. Gelukkig zie ik die ‘purpose’ (zoals het dan populair genoemd wordt) in de meest uiteenlopende rollen en/of branches wel terugkomen.

Een boeiende tijd biedt zich aan…. keep you posted!

0 Shares
Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

You May Also Like